Cesta každého svietidla na trh prechádza veľmi zložitým a dlhým procesom. Množstvo hodín testovania a kontrolovania je však garanciou toho, že každá lampa či žiarovka, ktorá opustí brány výrobného podniku, bude spoľahlivo slúžiť svojmu účelu. Kanlux je poľská spoločnosť s globálnym dosahom a pobočkami vo viacerých štátoch Európy, vrátane Slovenska. Z ich produktov sa tešia nielen domácnosti, kancelárie či nákupné centrá, ale osvetľujú aj výrobné haly, sklady a nemocnice.

Kanlux je spoločnosť s jasným poslaním a hodnotami

Na začiatku bol otec a syn. Dvaja odhodlaní ľudia s víziou, ktorí stáli pri zrode spoločnosti Kanlux – dnes už popredného európskeho výrobcu osvetlenia. Vďaka porozumeniu potrebám zákazníkov a vlastnému výskumu v laboratóriách Kanlux si získali množstvo klientov a obchodných partnerov nielen v Poľsku, ale aj v zahraničí. V súčasnosti spoločnosť ponúka takmer 3 500 produktov v 40 krajinách sveta.

Množstvo špecialistov, ktorí pracujú na tom, aby výsledný produkt bol bezpečný, odolný a mal požadovanú životnosť, má zásluhu na expanzii firmy do mnohých európskych štátov, vrátane Slovenska. Do portfólia produktov Kanlux  patrí všetko, čo akoukoľvek formou dodá svetlo a jas tam, kde bola tma a šero.

Produkty, ktoré rozžiaria deň aj noc

V širokej palete svietidiel spoločnosti Kanlux si nájde to svoje každý. Či už je to rodina, ktorá si zariaďuje svoj nový domov, alebo galéria, ktorá potrebuje dať zažiariť svojim hviezdnym dielam. Ich priemyselné osvetlenie veľmi optimálne, úsporne a efektívne dodáva svetlo na miesta, kde sú kvôli prašnosti či vysokému znečisteniu kladené oveľa vyššie požiadavky na kvalitu ako v bežnej domácnosti či obchodnej sfére.

Vysoká odolnosť voči mechanickému poškodeniu a iným nepriaznivým faktorom sú tak garanciou kvality a obľúbenosti. Avšak s produktmi spoločnosti Kanlux sa môžeme stretnúť aj na menej bežných miestach, ako sú operačné sály, ambulancie či športové haly. S ich krásnym a praktickým schodiskovým osvetlením už nikdy nezakopnete na tmavých a nebezpečných schodoch.

Všade tam, kam sa nedostane prirodzený lúč svetla, ale aj tam, kde treba svetla viac, nám pomáha to umelé. Aj keď ponuka je naozaj bohatá a pestrá, občas sa treba zamerať viac na kvalitu a renomé výrobcu. Pretože Kanlux, to je viac než svetlo.