Po každodennej práci nám určite padne vhod víkend. Je neodškriepiteľné, že pracujúci človek má nárok na oddych. Už počas pracovného týždňa si plánujeme, ako prežijeme voľné dni. Niektorí sa tešia na dobrú knihu, iní relaxujú pri upratovaní, či pri práci v záhrade. Poniektorí najradšej trávia voľné hodiny sami, iní sa tešia na stretnutia s rodinou a priateľmi. Možno záleží aj od typu ich práce.

Sladký víkend

Určite potvrdíte, že stretnutia s priateľmi sú veselé a plné pekných momentov. Spoločné jedlo, či grilovačka na čerstvom vzduchu nás určite nabije energiou a posilnia naše vzťahy. Žiadna lepšia terapia ako je úprimný rozhovor s priateľom asi neexistuje. Zdôveriť sa niekomu so svojimi starosťami – už len to nám môže veľmi pomôcť. Avšak nie každý dokáže o svojich problémoch hovoriť.

Nájdite si čas na relax

Mnohokrát sa radšej zveríme cudziemu človeku ako najbližšiemu priateľovi. A možno na takú záhradnú party problémy nepatria. Práve tam totiž treba na všetko zabudnúť a vypnúť. Pri dobrom jedle a vínku. Apropo, nemusí to byť len vínko. Dobré pivko, či destilát ho plnohodnotne nahradia. Keďže predpokladáme, že sa nezvyknete opiť do bezvedomia každý víkend, na degustáciu si treba vyberať kvalitu. A tú nám ponúka tatranský čaj podľa vylepšenej receptúry našich predkov.

Kvalita nadovšetko

Je jedinečným spojením čierneho čaju, dubových hoblín a zmesi bylín a korenia spája v sebe to najlepšie z pôvodných receptov. Pretože tatranský čaj bol pôvodne domácou medicínou, ktorou horali zvykli liečiť množstvo chorôb. Je vhodný aj na prípravu koktailov a horúcich nápojov. Tatranský čaj je unikátny alkoholický nápoj čajového typu a pravá originálna liehovina zo Slovenska. Ponúka vyvážený pomer liehu, extraktu bylín, čajov , ovocných výťažkov a destilátov.

Rozhodne vás nenabádame na pitie alkoholu, ale na príjemnú degustáciu vynikajúceho destilátu pri posedení s priateľmi, či rodinou. Nie sme predsa takí bohatí, aby sme si kupovali lacné veci. Zaslúžime si niečo originálne, s puncom kvality. Menej niekedy býva viac.