V živote nič nie je jednoduché… Kým Crossland v základnej verzii poháňa atmosférický trojvalec s výkonom 83 koní a prepojená s päť stupňovou manuálnou prevodovkou, Mokka má základnú motorizáciu stokoňová a vodič môže voliť zo šiestich prevodových stupňov.

Ak sa pozriete na dva vozidlá z boku, existuje jasný rozdiel. Opel Crossland má pomerne oblé tvary, zatiaľ čo Mokka je veľmi elegantná. Stačí dávať pozor na C stĺpiky a kapotu. Tretie bočné okno Crosslandu je navyše oveľa väčšie ako Mokka. Nakoniec je Opel Mokka na kolesách vyšší ako Opel Crossland.

Interiér a priestor

Opel Mokka je prvý Opel, ktorý je vybavený novým Pure panelom. Jedná sa o prístrojovú dosku, ktorá – à la Mercedes – pozostáva z dvoch veľkých digitálnych panelov, ktoré opticky tvoria jeden celok. Crossland má stále tradičnú sadu prístrojov s analógovými meračmi.

Klimatizácie a audio sú v základe

Čo teda kupujúci oboch vozidiel získa vždy? LED predné svetlá, varovanie pred vybočením z jazdného pruhu, manuálnu klimatizáciu, audiosystém so sedem palcovým dotykovým displejom, tempomat, multifunkčný volant, elektrické ovládanie predných i zadných okien a tiež vonkajších zrkadiel, diaľkovo ovládané centrálne zamykanie a súpravu na opravu pneumatík.

Ako to v život ebýva, kde sa dvaja bijú tretí vyhráva a na scénu prichádza dynamická Opel Astra. Ak sa niekto nevie rozhodnúť…

Opel Astra

Máte radi dynamickú jazdu, Opel Astra je pre vás tou správnou voľbou. Je dynamickejšia a štíhlejšia.

Astra je navrhnutá tak, aby pokračovala v evolúcii filozofie dizajnu Opel: Sochárske umenie v spojení s nemeckou presnosťou. Atletická, štíhla a modelovaná karoséria zvýrazňuje jej dynamiku a ľahkosť.

Predné svetlomety IntelliLux LED Matrix poskytujú skvelú viditeľnosť bez oslňovania ostatných a automatické nastavovanie. Môžete tak mať bez obáv stále zapnuté diaľkové svetlá. Rôzne režimy a nastavenia prinášajú skvelú viditeľnosť v tme.