Každá nová predajňa, nový podnikateľský subjekt, ktorý plánuje predávať produkty aj v kamenných predajniach, je povinný dávať si záležať na zariadení novej predajne. Čo všetko je ale potrebné zabezpečiť do novej predajne?

Registračná pokladnica

Každý nový podnikateľský subjekt je povinný zabezpečiť si vlastnú registračnú pokladnicu. Jedným z najkvalitnejších dodávateľov registračných pokladníc na Slovensku je FiskalPRO. Ponúka napríklad registračnú pokladnicu, ktorú nájdete pod názvom FiskalPRO VX520.

Práve takéto označenie používa najmodernejšia registračná pokladnica s dobrým platobným terminálom a množstvom zaujímavých funkcií, ktoré využijete. Ponúka All in One pokladničné riešenie, ktoré plnohodnotne nahradí registračnú pokladnicu, platobný terminál, ale aj fiskálnu tlačiareň. Takéto pokladničné riešenie nájdete ako zariadenie, ktoré sa nazýva FiskalPRO 3v1. Malá registračná pokladnica All in One ponúka rýchle voľby, rýchle účtovanie pomocou kódou tovarov, akceptáciu elektronických straveniek, automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu a množstvo ďalších zaujímavých funkcií, ktoré v novej predajni využijete.

FiskalPRO VX520 vám ponúka možnosť mať online prehľad o vašej prevádzke. Znamená to, že z ktoréhokoľvek zariadenia si môžete skontrolovať to, ako sa darí vašej prevádzke. Cloud FiskalPRO je dostupný ku všetkým riešeniam FiskalPRO.

Ak chcete kvalitnú fiškálnu pokladnicu, sústreďujte sa predovšetkým na pokladnice od FiskalPRO. Patria k najlepších dodávateľom kvalitných pokladničných systémov a pri ich pokladniciach budete mať istotu, že sa nebudú kaziť a že budú 100% spoľahlivé.

Kvalitné regálové systémy

Ak už máte kvalitný pokladničný systém, teraz prichádzajú na rad kvalitné regálové systémy do predajne a do skladových priestorov. Tovar, ktorú budete predávať, musí byť umiestnený tak, aby regále neboli preťažené a tak, aby boli logicky usporiadané, aby zákazníci nemuseli blúdiť a hľadať konkrétny produkt po všetkých regáloch.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup