Myslíte si, že darovať košík s potravinami je v dnešnej dobe out? Len sa pozrite, čo vaši drahí dostávajú od druhých – samé ponožky alebo predmety, ktoré na policiach zapadajú prachom. Vtedy padne kvalitná čokoláda z vianočnej darčekovej sady od vás vždy vhod.

Veľké i malé vianočné balíčky s potravinami

Vianočné firemné večierky sú už čoskoro tu, je načase sa na ne dôkladne pripraviť. Čím potešíte svojich spolupracovníkov, zamestnancov alebo klientov a dáte im najavo, že si ich prácu vážite? Niekto to vybaví veľmi jednoducho darčekovou poukážkou alebo venuje svojim kolegom o jeden vianočný úsmev naviac. Je však v našej povahe, že vždy čakáme čosi viac – viac originality či osobného prístupu.

Práve preto je dobré sa trocha zastaviť a popremýšľať, čo sa nám tak veľmi spája s nadchádzajúcimi vianočnými sviatkami. Aj vy cítite vo vzduchu vôňu horúcej medoviny, čerstvo nalúskaných orechov či pečeného čaju? V tom prípade sa vianočný duch dotkol aj vás. Nechajte sa inšpirovať vôňami a chuťami, ktoré sa nám s Vianocami tak veľmi spájajú, a zaobstarajte svojim spolupracovníkom na Vianoce originálne vianočné darčekové sady s potravinami, ktoré tak veľmi milujeme.

Väčšie či menšie, všetko závisí od vášho rozpočtu, podstatný je hlavne váš zámer urobiť im radosť. Darčekové sady s potravinami toho môžu obsahovať všeličo, od výmyslu sveta – kvalitné druhy čokolády, čaje, alkoholické aj nealkoholické nápoje, orechy, luskáčiky, sviečky a mnoho iného.

Máte špecifické predstavy o tom, ako by mala vyzerať taká darčeková sada? Prispôsobte jej charakter ženám a mužom zvlášť alebo venujte extra pozornosť významným klientom. Uvidíte, aké očko si u nich do nového roka urobíte.

Hurá na Vianoce s darčekovou sadou plnou dobrôt

Predstavujú vianočné darčekové sady s potravinami iba peniaze vyhodené do vzduchu? Rozhodne nie! Prezentujú vás ako majiteľov firmy. Jednak dáte druhým najavo, že si ich vážite, a jednak si aj urobíte dobré meno medzi širokou verejnosťou.

Súčasťou reklamných predmetov totiž môže byť aj vaše logo – či už priamo na obale alebo na niektorej z potravín či dekorácií. Tieto sady môžete rozdať svojim klientom, ale môžu sa aj stať súčasťou výhier v tombole na vianočných večierkoch a plesoch. Takto sa o vašej firme dozvedia aj tí, ktorým doteraz jej názov nič nehovoril. Preto je dôležité postarať sa o nápaditosť pri zostavovaní darčekovej sady s potravinami.

Pri problémoch s rozhodovaním si môžete nechať poradiť od predajcu reklamných predmetov, zaiste nájdete vhodné riešenie, ktoré si bude rozumieť s vašou peňaženkou aj vaším úmyslom. Keď budú vaši spolupracovníci sedieť pri vianočnom stole, možno si vďaka chutným potravinám z darčekovej sady spomenú aj na vás a budú radi, že sú súčasťou vašej spoločnosti.