Noviny a časopisy, či podcasty sú plne inšpiratívnych príbehov manažérov, ktorí sa vypracovali a dnes sú na vrchole, dokonca radia ostatným, pôsobia aj ako kouči. Väčšina týchto manažérov má niečo spoločné. Je to práve titul MBA, ktorý otvára dvere biznisu a pomáha tak dostať sa výslnie. Ako to?

Štúdium Master of Business Administration (MBA) predstavuje moderný koncept manažérskeho vzdelávania, ktorý premieta teóriu priamo do manažérskej praxe. Časovo flexibilné štúdium MBA predstavuje prakticky zamerané vzdelanie pre stredný a vyšší manažment, špecialistov, podnikateľov a kohokoľvek, kto chce zmeniť svoju budúcnosť, kariérne smerovanie, alebo len chce od života viac.

Business Institut ponúka úzko špecializovaný program MBA Management soft skills, ktorý je priamo nadizajnovaný tak, že za 1,5 roka, koľko štúdium trvá, prejde študent nielen všetkými oblasťami biznisu, ale pozornosť sa venuje najmä rozvoju jeho mäkkých zručností, ako sú komunikácia, vystupovanie, etiketa, prezentačné zručnosti, či osobnostný rozvoj a vyjednávanie. Tento program učia práve tí manažéri, o ktorých čítate v časopisoch. Všetky svoje vedomosti a know-how vám odovzdajú tí najpovolanejší. Nielen počas štúdia, ale aj mimo neho sú k dispozícií na konzultácie, koučing, či rady.

Štúdium MBA na Business Institut prebieha veľmi atraktívnou kombinovanou formou, ktorá v sebe spája prezenčné stretnutia s online self-learningom. Stretnutia sa konajú v Prahe 1x mesačne a sú vynikajúcou príležitosťou stretnúť spolužiakov, vymeniť si svoje skúsenosti, spoznať lektorov a zúčastniť sa inšpiratívnych prednášok. Zvyšok štúdia prebieha online formou, kedy má každý študent k dispozícií študentskú sekciu so všetkými materiálmi, video prednáškami a ďalšími študijnými podkladmi. Táto forma umožňuje plnú flexibilitu, teda študent si podľa svojho časového harmonogramu uváži, kedy a koľko sa štúdiu venuje. Bez nátlaku, časového stresu, alebo termínov. Aj napriek faktu, že prezenčné semináre sa konajú v Prahe, je toto štúdium vyhľadávané u množstva slovenských študentov, pretože za kvalitou sa oplatí vycestovať.

O kvalite samotného Business Institutu hovoria nielen desiatky spokojných absolventov vo svojich referenciách, ale aj množstvo akreditácii od rôznych popredných českých, ako i svetových vzdelávacích autorít. Štúdium MBA na Business Institut je teda správna a kvalitná voľba. Inštitúcia má už od roku 2009 svoje pevné miesto na trhu vzdelávania.

Chcete sa medzi špičku TOP slovenských a českých manažérov zaradiť aj vy? Je čas posunúť vašu kariéru opäť trošku vyššie? Ašpirujete na povýšenie a chcete si byť istý, že tentokrát to naozaj vyjde? Práve pre vás je štúdium MBA v programe MBA Management soft skills jednoznačný smer.

Prihláste sa už dnes a rezervuje si tak miesto v najbližšom cykle.

Zdroj foto: ANDRANIK HAKOBYAN / Shutterstock.com