Leto sa blíži míľovými krokmi a či chceme, či nechceme, na vlastnej koži začíname pociťovať čoraz silnejšie slnečné lúče. To, že si pleť všetko pamätá, je stará známa pravda, no výsledky mnohých zlých rozhodnutí sa zreteľne ukážu až časom. Našťastie sú tu krémy a oleje na opaľovanie Nivea, vďaka ktorým môže byť pobyt na slnku príjemný a bezpečný.

Vybrať si mlieko, olej, sprej alebo krém na opaľovanie?

Čo sa týka slnečného ochranného faktora SPF, majú ho všetky spomínané produkty Nivea na opaľovanie, aj keď v rozličných hodnotách. Najvýznamnejším rozlišovacím prvkom u týchto výrobkov je však ich konzistencia. Krém na opaľovanie je z nich všetkých najhustejší, preto sa aj najťažšie rozotiera. Jeho nanášanie tak môže trvať najdlhšie.

Opaľovacie mlieko je redšie ako krém a aplikuje sa jednoduchšie. Výrazne najtekutejší zo všetkých troch je však olej na opaľovanie, ktorý intenzívne vyživuje pokožku počas celého slnenia. Vďaka obsiahnutým tukom je však mastnejší ako krém alebo mlieko. Posun v aplikácii priniesol opaľovací sprej, ktorý sa jednoducho a rovnomerne nastrieka a následne vmasíruje do pokožky.

Nezabudnite si pred opaľovaním natrieť tvár

Jemne opálená, akoby slnkom pobozkaná tvár je síce krásna, ale nesmieme zabúdať, že slnečné lúče predstavujú určité riziko v podobe vrások a pigmentových škvŕn. Ochrana pleti pomocou pleťového krému Nivea Sun Anti Age s vysoko účinnými filtrami UVA/UVB pre okamžitú ochranu ponúka možnosť zdravého opálenia s obsahom prírodných antioxidantov zabraňujúcich predčasnému starnutiu pleti. Dobrou správou pre všetky ženy je aj to, že na pleti nezanecháva biely film.

Bezpečné opaľovacie krémy pre najmenších

Pokožka detí je niekoľkonásobne citlivejšia ako pokožka dospelých a ľahko sa spáli, preto je nevyhnutné dopriať jej potrebnú ochranu pred škodlivým UV žiarením. Samozrejmou vlastnosťou detských prípravkov na opaľovanie by mala byť vodeodolnosť, ako aj absencia konzervačných látok (parabénov), parfumov a farbív. Oceníte tiež jednoduchú aplikáciu, akou sa vyznačuje napríklad hydratačný roll – on na opaľovanie Nivea Sunpre deti.

Všetky prípravky na opaľovanie pre deti od značky Nivea Sun boli testované pod dohľadom pediatrov, takže sú maximálne bezpečné. Nezabudnite, že kým dospelí si vyberajú prípravky na opaľovanie s ochranným faktorom podľa fototypu, do akého sa zaraďujú na základe farby očí, vlasov a pleti, pre všetky deti sa odporúčajú výrobky s ochranným faktorom 30 – 50.

Výživa pleti po opaľovaní s Nivea Sun

Po opaľovaní je pleť suchšia, napätá a unavená. Záťažovo na ňu totiž nepôsobí len slnko, ale aj vietor a voda. Aby ste pokožke opäť prinavrátili pružnosť a žiarivý vzhľad, doprajte si ošetrujúce prípravky po opaľovaní, ktoré príjemne chladia, upokojujú a urýchľujú regeneráciu pleti. Navyše, takáto starostlivosť účinne premasťuje pokožku, takže zabraňuje jej vysychaniu a tvorbe šupiniek, čím výrazne predlžuje získané opálenie.

Upokojte začervenanú pokožku podráždenú slnkom pomocou upokojujúceho mlieka po opaľovaní Nivea after sun. Obsiahnutý Redness Calming Complex pokožku upokojí a aktívna látka Hydra IQ preniká do hĺbky, kde sa postará o jej hydratáciu a celkovú regenráciu. Ak sa po slnení cítite unavení a okrem vlažnej sprchy netúžite po ničom inom, vyskúšajte osviežujúce mlieko po opaľovaní do sprchy Nivea Sun, vďaka ktorému šikovne spojíte príjemné s užitočným.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup