Nájsť vhodné bývanie je niekedy ťažšie ako hľadať povestnú ihlu v kope sena. Ale dá sa to. V Bratislave vyrástol obytný komplex Premiére a od začiatku roka 2017 sú jeho obytné priestory k dispozícii.

Investícia do vlastného bývania je jednou z najlepších, ktorú môžete spraviť. A to nie len v dnešnej dobe, ale aj v blízkej budúcnosti, v horizonte najbližších rokov. Ceny nehnuteľností sú stabilne na vzostupe a tento progres sa nejaví ako investičná bublina. V kurze sú najmä dvoj až trojizbové byty a práve také nájdete aj v ponuke na www.finep.sk alebo priamo na mieste, kde stojí komplex Premiére.

Výhľady: milý malý benefit

Budovu na Šancovej ulici nemôžete minúť. A to nie len preto, že sa leskne novotou. Jej 23 podlaží zaujme zvonku aj zvnútra. Jedno až štvorizbové jednotky s výmerou do 125m2 sú správnou voľbou pre väčšie rodiny aj singles. Súčasťou bytu, apartmánu alebo štúdia je aj balkón, lodžia či terasa s využiteľnou plochou a úchvatným výhľadom na Dunaj, Bratislavský hrad či bratislavskú Kolibu Nemôžeme však zabudnúť ani na zeleň, súčasť terasy druhého nadzemného podlažia a celkového koloritu stavby.

Tri podlažia pod zemou

Podlažiam sme schválne dali prívlastok nadzemné, pretože komplex čo-to skrýva aj pod zemou. Konkrétne ide o trojpodlažnú garáž – moderné riešenie, vďaka ktorému nemusí parkovacím miestam ustupovať zeleň alebo detské ihriská. Vzhľadom na budúcnosť je zaujímavým riešením inštalácia nabíjacích staníc pre elektromobily – vozidlá, ktoré by mali už o pár rokov určovať trend v doprave. S takouto výbavou novostavby Bratislava neponúka často!

Občianska vybavenosť ako základ

Ak sa teda zameriavate na byty na predaj v Bratislave, Premiére by vašej pozornosti nemal ujsť. Ponúka komfort, moderné riešenia aj dobrú občiansku vybavenosť v podobe dostupnosti siete obchodov, rekreačných miest a zariadení či blízkosť ťažiskových cestných komunikácií a spojníc s letiskom, diaľnicou alebo železničnou stanicou.