Nezdržujte sa zakladaním firmy. Máte nápad, alebo sa vám naskytla obrovská podnikateľská príležitosť? Neriskujte, že bude pozde a začnite podnikať ihneď. Firmu si kúpte ako ready made a začnite zarábať.

Mnoho ľudí zaváha so začiatkom úspešného podnikania len preto, že nemá založenú firmu. Nevie, ako na to. Nie je čas. Častokrát by sa nám naviac hodila firma s históriou. Ak potrebujeme kvôli podnikaniu žiadať v banke o úver, väčšinou potrebujeme práve firmu s históriou. Niekedy postačí firma, ktorá je už dlhšie založená, aj keď má účtovníctvo v predchádzajúcich rokoch s nulami. Inokedy je potrebné mať tiež nejaké hospodárske výsledky. Podobne dopadnete napríklad pri žiadosti o leasing. Ale aj v prípade, že sa budete uchádzať o zákazku v rámci verejného obstarávania, alebo o dotácie. A práve tento problém riešia ready made firmy.

TIP: Incorporated.sk – predávame firmy s históriou

Incorporated.sk ponúka firmy, s ktorými môžete ihneď začať podnikať vo veľkom

Firma predáva iba také ready made spoločnosti, ktoré majú bezproblémovú minulosť. Ide o dôkladne preverené firmy, s auditom, bez záväzkov a pohľadávok. I preto od Incorporaed.sk získate 100% garanciu na bezdĺžnosť firmy, aj jej spätné odkúpenie. U všetkých firiem dostanete s ich odkupom aj kompletné účtovníctvo.

Keď potrebujete začať podnikať v Českej republike

Aj v tomto vám vie Incorporated.sk pomôcť. Ponúka totiž taktiež české ready made firmy na predaj. Všetko získate opäť perfektne pripravené ako keď kupujete firmu slovenskú.

Firmy s DPH aj bez

Potrebujete firmu, ktorá je plátcom DPH? Ako nová firma sa veľmi často u finančného úradu stretnete s odmietnutím svojho požiadavku. Avšak Incorporated.sk má pripravené aj ready made firmy, ktoré už k DPH prihlásené sú. Takže ani v tomto sa nemusíte obmedzovať. Vybrať si môžete firmu, ktorá je mesačným alebo štvrťročným plátcom DPH.

TIP: Predaj plátce DPH

Kompletné služby pre firmy

U Incorporated.sk máte možnosť využívať aj ďalšie služby. Jednou z nich je kompletné vedenie účtovníctva. Firma vám pomôže aj vtedy, ak potrebujete sídlo spoločnosti. Ponúka zaujímavú možnosť virtuálneho sídla na dvoch bratislavských adresách.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup