Založiť spoločnosť s ručením obmedzeným je časovo náročné. Ak teda patríte medzi vyťažených podnikateľov, môžete prenechať danú činnosť špecializovanej firme, ktorá sa o všetky potrebné náležitosti postará. V nasledujúcich riadkoch vám prezradíme, čo taká služba zahŕňa a na koľko vás zhruba vyjde.

Ak nechcete strácať čas na živnostenskom či daňovom úrade, stačí si objednať službu založenie s.r.o. a vyčkať. Kým sa vám bude zakladať spoločnosť, vy môžete vybavovať potrebné zákazky, schôdzky s potenciálnymi obchodnými partnermi či klientmi.

Ako prebieha založenie s.r.o.?

Pravdepodobne vás zaujíma, aký má založenie sro postup. Najprv si zvolíte balík, ktorý požadujete, od ktorého sa potom odvíja aj samotná cena. Po úhrade ceny nasleduje osobná či telefonická konzultácia, aby ste si dohodli všetko, čo potrebujete. Vypracujú sa všetky potrebné doklady na založenie firmy, vybaví sa živnostenské oprávnenie, vyhotoví sa a podá sa návrh na založenie s.r.o. do obchodného registra a uhradia sa aj všetky súdne a správne poplatky. Vy nič z týchto úkonov robiť nemusíte, o všetko sa postará profesionál, ktorému ste dali plnú moc a zaplatili ste mu za službu.

Na koľko založenie s.r.o. vyjde?

Ďalšou otázkou je, aká je založenie sro cena. Ako sme už spomenuli vyššie, záleží to na konkrétnom balíčku. Najlacnejšie vás táto služba vyjde na 250 euro. Ak ale chcete služby navyše, napríklad virtuálne sídlo v Bratislave, potom si priplatíte a zaplatíte 280 euro. V prípade, že by ste radi využili aj reprezentatívny zakladač, prípravu a koordináciu registrácie k DPH a samotnú DPH registráciu, potom počítajte s cenou 1 995 euro.

Začnite podnikať čo najskôr, založenie firmy na Slovensku je možné aj rýchlo a bez starostí, stačí len vedieť, na koho sa obrátiť.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup