„Byť úspešným“. Ruku na srdce. Znelo jedno z novoročných predsavzatí nejak takto? Ak áno, je na čase tento záväzok naplniť a byť v roku 2023 naozaj úspešným.

Máte na to jeden rok, ideálny čas začať práve teraz. Pohodlne sa usaďte, začína sa štúdium MBA.

Presne tam sa totiž začína tajomstvo úspechu. Štúdium MBA na Business Institut je pre vás tá správna voľba, pokiaľ chcete byť úspešný vo svojej kariére, podnikaní, chcete byť osobnostne lepším človekom, alebo jednoducho chcete rozvíjať to, čo vás baví a neustále sa zlepšovať.

Časový tlak je v dnešnej dobe kladený naozaj všade. Práve preto ponúka Business Institut, líder na poli postgraduálneho a manažérskeho vzdelávania, 100% online MBA štúdium, ktorého forma je interaktívna, efektívna, časovo flexibilná, vďaka čomu si vy určujete kedy, kde a koľko času štúdiu venujete. Okrem časovej úspory tak získate aj priestor pre vytvorenie si štúdia na mieru, ktoré bude pre vás prínosné, motivujúce a vyťažíte z neho tak maximum.

Online MBA štúdium na Business Institut sa začína výberom jedného z ponuky až 16 MBA programov. Vyberie si zaručene každý, či už sa chcete vzdelávať v tradičných, či užšie špecializovaných programoch. Po výbere vhodného programu nasleduje samotné štúdium, ktoré trvá jeden rok. Počas tejto doby študujete prostredníctvom moderného e-learningovej, platformy, vďaka ktorej máte štúdium neustále vo vrecku či kabelke prostredníctvom svojho smartfónu či tabletu. Študujete z množstva materiálov, publikácií, videokurzov, prednášok a k dispozícii je aj knižnica obsahujúca tisícky titulov, ktoré vám uľahčia štúdium. Vzdelávajú vás skúsení lektori či pedagógovia, ktorí sú odborníci, pripravení vám pomôcť na vašej študijnej ceste. Okrem samotného štúdia môžete získavať poznatky aj z inšpiratívnych prednášok s odborníkmi, doplnkových videí, či prostredníctvom online konzultácií.

Absolventi jednoročného online MBA štúdia sa zhodli, že štúdium malo pozitívny vplyv na ich rozvoj, zvýšili si svoju hodnotu na trhu práce, po absolvovaní štúdia získali okamžité povýšenie, vyššie platové ohodnotenie, jedným slovom sa stali úspešnými.

Chcete sa v roku 2023 stať úspešnými aj vy?

Jednoducho si už dnes podajte prihlášku na MBA štúdium a začnite. Tí najúspešnejší študovali MBA na Business Institut. Pridajte sa k nim.