Ste jedinečné stvorenie, ktoré má dar zažívať všetky krásy, ktoré tento svet ponúka. Na túto modrú planétu ste prišli za určitým účelom.

Máte v sebe niečo, čo môžete ponúknuť tomuto svetu. Máte v sebe niečo čím môžete prispieť. Vy viete čo to je, pretože vaše srdce vás tým smerom tiahne. Jediné, čo vám bráni vydať sa tou cestou je váš strach.

Každý si môže zarábať na živobytie tým, že bude robiť čo ho baví. Ak ste rozhodnutí, vždy existuje cesta ako si vytvoriť zmysluplný a šťastný život.

Výber je len vo vašich rukách, pretože len vy sami nesiete zodpovednosť za váš život.

Možno neviete ako. Možno ani neviete čo je vašou vášňou a aký je váš účel. Jediný spôsob ako to zistiť, je pustiť sa do akcie. Začnite sa venovať vašim najväčším túžbam.

Ak budete mať pocit, že vás to baví, budete vedieť, že mierite tým správnym smerom. Neexistujú žiadne pochyby, že robíte to, čo by ste mali robiť.

Po čase si uvedomíte, že vaše obavy v podobe strachu zo zlyhania pominú. V podstate sú akési preoblečené požehnania na vašej ceste. Sú tu na to, aby vás katapultovali k tomu, aby ste sa stali lepšími, silnejšími a múdrejšími.

Je totiž jednoduché ľutovať sa, stať sa frustrovaným alebo podľahnúť vášmu strachu. Ako ľudia sme sa narodili iba s dvoma druhmi strachu: Strach z hlasných zvukov a strach z pádu.

Všetok ostatný strach sme sa naučili. A to čo sa dá naučiť sa dá rovnako odučiť.

Ak začnete čeliť vášmu strachu, prirodzene sa začne vytrácať. Naopak začne rásť vaše dôvera, odvaha a sebadisciplína.

Cítite sa silnejším a máte viac pod kontrolou váš život. Cítite radosť a šťastie, pretože to je váš vnútorný vodca, ktorý vám hovorí, že ste na správnej ceste.

Ste tu na to, aby ste niečím prispeli. Máte nejaký účel. Tam vonku sú ľudia, ktorí čakajú na to, kým si to uvedomíte.

Život, ktorý teraz žijete je niečo, čo ste si sami vybrali. Ak s tým nie ste spokojní, zmeňte to. Máte v sebe silu, aby ste zmenili váš život na čo len chcete.

Neexistuje lepší čas ako začať hneď teraz. Hviezdy k vám nebudú nikdy naklonené. Okolnosti nebudú nikdy perfektné, čo je dôvod prečo by ste mali začať hneď teraz.

Nabudúce, keď budete frustrovaní a budete mať chuť vzdať sa, pamätajte, že ste hodní oveľa viac ako si myslíte.

Ste génius. Ste stroj na riešenie problémov. Každý z nás je. Môžete spraviť čokoľvek čo si len zmyslíte a žiť tak život, po ktorom túžite.

zdroj:http://www.wakeupcloud.com/who-you-are/

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup