Láska prechádza žalúdkom, a platí to aj o láske človeka k miestu s dobrým jedlom. Ak sa má zákazník rozhodnúť medzi hotelom s krajšou a väčšou izbou, alebo s lepším ranným bufetom, vyberie si ten s dobrým jedlom. Preto na tom, čo a ako servírujete vo svojom hoteli, skutočne záleží.

Vybavte sa tak, aby sa k vám hostia radi vracali

Pre výborné ranné bufety a pre švédske stoly kedykoľvek behom dňa a večer, potrebujete chladené bufetové vitríny. Existujú v tradičných obdĺžnikových, ale aj v kruhových tvaroch. Tieto bufetové vitríny sú do našich končín ako stvorené. Hodia sa totiž na obľúbené obložené chlebíčky, sendviče, ale tiež na rôzne sladké pečivo citlivejšie na teplo. Obvykle ide o vybavenie s vnútornou chladiacou vložkou. Gastromania.sk predáva nielen tieto vitríny, ale tiež chladiace vložky. Vitríny sú praktické a veľmi estetické. Dávajú švédskym stolom a bufetu štýl, umožňujú zachovávať potraviny čerstvé a vo vysokej kvalite.

Chladiace a mraziace zariadenia pre obchody, bary, reštaurácie aj ďalšie prevádzky

V potravinárskom a reštauračnom biznise sú chladenie a mrazenie jednou zo základných technológií bez ktorých by to nešlo. Chladiace zariadenia (chladiace vitríny) majú široké spektrum použití. Sú napríklad súčasťou kaviarní a reštaurácii a vystavujú sa v nich dezerty. Špeciálne vitríny sa hodia na uchovanie zmrzliny, na šaláty, môžu tiež slúžiť k zachovaniu čerstvosti mäsa.

Alternatívou sú chladiace skrine

Pokiaľ nám nejde o to, ukázať v chladiacej vitríne jedlá, obvykle môžeme voliť chladiace skrine. Tie majú častejšie plné dvere. Ale napríklad na nápoje sa používajú taktiež v presklenej variante. Medzi chladiacimi skriňami nájdeme aj také špeciality akými sú chladnička na zretie mäsa. Pozrite sa na chladiace skrine od Gastromania.sk.