Určite sa už väčšine ľudí stalo, že sa jednoducho vymkli. Či už ste sa vymkli z domu, bytu, ba dokonca auta, je to nepríjemná skúsenosť, ktorú určite nepotrebujete riešiť. Ak sa vám to už bohužiaľ stalo, nestrachujte sa! Otvoriť zabuchnuté dvere nemusí byť ťažké.

Či už vám prievan zabuchol dvere, alebo ste len v rýchlosti zabuchli dvere no nezobrali kľúče, viete túto situáciu riešiť celkom rýchlo a jednoducho. Dôležité je pritom nepodľahnúť panike. Panikou sa nikdy nič nevyrieši. Ako teda postupovať pri zabuchnutých dverách?

Čo robiť ak ste sa vymkli z domu, či bytu?

Ideálne riešenie je sa nevymknúť, no to sa vie bohužiaľ kedykoľvek stať. Preto je niekedy dobrým riešením, nechať druhé kľúče, niekde skryté, alebo ich dajte susedovi, či známemu. Ušetrí vás to zbytočných stresov, pretože vám stačí prísť po druhý kľúč. Čo ak, ale nemáte u nikoho kľuč, a nemá vás ani nikto z blízkych prísť zachrániť? Ak bývate v dome skúste pozrieť, či ste nenechali otvorené okno, či iné dvere. Ak ste žiadne okno nenašli je potrebné volať odborníkov. Je dobré nechať otváranie dverí na odborníkov, aby ste zbytočne nepoškodili dvere. Odborníci vedia veľmi dobre čo robia a dvere vám dokážu otvoriť do pár minút. Ak bývate v Bratislave určite existuje zámočníctvo Bratislava na blízku. Ak nechcete chodiť do zámočníctva vyhľadajte na internete zámočník Bratislava. Skúsení zámočníci si poradia aj s bezpečnostnými dverami a odporučia to najlepšie riešenie pre Váš problém. Vždy je však lepšie radšej sa nevymknúť :).

Čo robiť ak ste sa vymkli z auta?

Aj keď sa to nestáva často, stane sa občas, že sa niekto vymkne z auta. V takomto prípade opäť neskúšajte otvárať dvere násilím a páčením. Otváranie áut vie byť hotové za pár minút a bez poškodenia, ak to robí odborník.

Nestrachujte sa! Otvoriť zabuchnuté dvere nie je až také ťažké, ako sa zdá!