V súčasnej dobe je prezentácia firmy na internete nevyhnutne potrebná, pretože veľa zákazníkov vyhľadáva informácie najskôr prostredníctvom internetu. Pred nedávnom vznikol zaujímavý portál Adresarfiriem.sk, na ktorom si môžete vytvoriť profil svojej spoločnosti a dať tak svetu vedieť, že existujete.

Prostredníctvom uvedenej webovej stránky si vytvoríte atraktívnu a hlavne profesionálnu prezentáciu svojej spoločnosti, predajne a ambulancie. Ďalej k prezentácii pripojíte svoje logo a podrobné kontaktné údaje, aby potenciálni zákazníci vedeli, kde vás majú kontaktovať.

Čo všetko vám prémiový profil prinesie?

V samotnom profile sa môžete rozpísať o svojich službách, produktoch a histórii. Pochváľte sa tiež všetkými oceneniami, ktoré ste získali. Do profilu tiež vyplníte kľúčové slová, podľa ktorých vás môžu užívatelia vyhľadávať. Služieb projektu Adresarfiriem.sk využívajú už mnohé spoločnosti, ako sú Bauhaus, SEZAKO, ART INVEST GROUP a množstvo ďalších. Dokonca medzi spokojnými zákazníkmi nájdete majiteľa reštaurácií i lekára so súkromnými klinikami.

Portál má väčšiu návštevnosť

Webovú stránku Adresarfiriem.sk navštevuje čoraz viac užívateľov, ktorí si chcú vyhľadať kvalitnú firmu. S prémiovým profilom tak máte šancu, že sa užívateľ obráti práve na vás, ak mu poskytnete dostatok relevantných informácií o svojej firme, produktoch a službách. V prémiovom profile môžete vyplniť ešte otváracie hodiny. Zákazníci sa tiež môžu pozrieť na vaše hospodárske údaje alebo môžete zaujať a osloviť moderným firemným videom.

Adresarfiriem.sk patrí medzi špičku na Slovensku v tvorbe firemných videí. Má vlastný YouTube kanál, kde všetka videá zverejňuje. Len pre zaujímavosť, YouTube kanál už zaznamenal viac ako 2,7 miliónov zhliadnutí, a tak zverejnená videá majú vskutku veľký dopad.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup