Chceli by ste predávať online? Záujem o online nákupy stále rastie a zatiaľ čo kamenné obchody upadajú, online obchodom sa darí čoraz viac. Pokiaľ ste vždy túžili mať vlastný eshop, môžete si to ľahko splniť. Myslite však na to, že je potrebné začať vhodným eshopovým riešením. Pokiaľ nemáte s tvorbou alebo prevádzkovaním eshopov žiadne skúsenosti, nie je to pre vás obmedzujúci faktor, dokonca aj amatéri dnes môžu bez problémov prevádzkovať úspešný internetový obchod.

Získajte eshop zadarmo

Chcete riešenie, ktoré vás nebude nič stáť? To je ideálny začiatok, nemyslíte? Vlastný eshop zadarmo vám zaistí na e-shop-zadarmo.sk. Získate tu kompletné riešenie, teda doménu, webhosting, eshop, emailového klienta, EET, pokladňu aj GDPR. Prečo mať na všetko viac poskytovateľov, keď môžete mať iba jedného. Takéto riešenie je bezstarostné a všetko zvládnete spravovať ľavú zadnú. Ide o eshop s najlepším pomerom ceny a výkonu. Môžete ho zadarmo vyskúšať a pokiaľ budete prevádzkovať len malý eshop do 100 položiek, budete ho mať úplne zadarmo. Nepôjde o žiadnu skrátenú verziu, budete mať k dispozícii plne profesionálne riešenie so všetkými modulmi.
Získate riešenie, ktoré môžete sami ľahko upravovať a spravovať. Profesionáli sa postarajú o to, aby vám eshop prispôsobili podľa vašich predstáv. Zaistí vám unikátny vzhľad a tiež všetky potrebné funkcie, aké budete potrebovať.
Jedná sa o jedno z najpopulárnejších riešení pre eshop v Čechách aj na Slovensku. Používajú ho tisíce spokojných zákazníkov av nich sa k nim môžete pridať. Pokiaľ neradi kupujete zajaca vo vreci, tu vás určite poteší, že si môžete všetko vyskúšať zadarmo. Špecialisti vám spoločne pomôžu vybrať vhodnú doménu, nastavia vám webhosting, nainštalujú eshop, pomôžu s importom dát a môžete začať predávať. Tvorba a prevádzkovanie eshopu ešte nikdy nebola jednoduchšia. Chcete úspešne predávať? Zaistite si kvalitné riešenie pre eshop treba ešte dnes.