Niektorí ľudia hovoria, že je úplne normálne nedostať v živote to, čo chcete. Niektorí sa radšej uspokoja iba s dobrým, aby sa vyhli prípadným sklamaniam. Ja s nimi však vôbec nesúhlasím. Môžete totiž získať, čo len chcete a môžete tak urobiť hneď teraz. V tomto článku vám ukážem ako to presne dosiahnuť.

Ak budete pokračovať s čítaním, budete milo prekvapení tým, čo objavíte. Uvidíte, že väčšina ľudí sa celý život naháňa za tým, za čím vôbec nemusia.  

Pokojne už môžete prestať s hľadaním odpovede, pretože tá sa skrýva priamo pred vami.

Čo chcete?

Prvou vecou, ktorú si musíte ujasniť, je presne definovanie toho, čo chcete. Chcete mať vysnívaný život a žiť niekde v teple? Chcete nájsť vašu spriaznenú dušu alebo niekoho kto vás napĺňa a pri kom sa cítite neuveriteľne šťastní?

Opýtajte sa všetky tieto otázky a vyberte niektorú, o ktorej si myslíte, že sa vo vašom živote postará o naozaj veľkú zmenu.

Myslenie tak spraví

Keď sa nad tým naozaj zamyslíte, nebol by to dobrý pocit, byť pokojný a naplnený bez vecí, o ktorých ste si mysleli, že by vás mohli spraviť šťastných? A nemať to, čo ste chceli a nemyslieť na to, ako by ste sa mohli cítiť? Nie sú to totiž vonkajšie faktory, ktoré nás robia šťastnými, ale tie vnútorné.

Každý z nás bol v určitom bode života šťastný, čo znamená, že môžeme byť šťastnými kedy len chceme. Veci, na ktorých nám naozaj záleží sú dobré pocity. Všetko je to v nás.

Všetci sa chceme cítiť dobre a nikto z nás sa nechce cítiť zle. Všetky naše obavy sa skladajú z toho, že sa bojíme, že sa budeme v budúcnosti cítiť zle.

Avšak keď stále premýšľate nad vašimi obavami, cítite sa zle práve teraz, takže si v podstate opakujete udalosti, ktorých sa obávate vo vašej hlave znova a znova, čo sa práve teraz deje.

Cíťte potom dostaňte 

Existuje aj lepší spôsob ako dostať presne to, čo chcete. Stačí ak sa budete cítiť dobre teraz a potom sa pustíte do dosahovania vecí, ktoré vám majú priniesť vysnívané pocity. Takže, ako by ste dokázali dostať tieto pocity pred tieto veci?

To je skvelá otázka, na ktorú existuje veľmi jednoduchá odpoveď. V skutočnosti, tou odpoveďou je otázka. Povedzme, že túžite po skvelom vzťahu.

Na to, aby ste to dosiahli a objavili ten pocit, všetko čo k tomu potrebujete je opýtať sa nasledujúcu otázku: Čo by sa stalo, keby som to nemal?

Čo by sa stalo ak?

Čo by sa stalo, ak by ste sa cítili práve teraz dobre? Ak toto čítate, možno pochybujete čo vám tu píšem, pretože koniec koncov, všetci musíme pracovať tvrdo, aby sme sa cítili dobre. Kto vie či je toto pravda?

A prečo by ste sa nemohli cítiť dobre po celý čas ako pracujete na dosahovaní toho, čo chcete od života? Nie je lepšie cítiť sa dobre počas toho ako robíte nejaký významný pokrok? Samozrejme, môže sa stať, že niekedy uviaznete v negatívnych myšlienkach, avšak vždy sa môžete vrátiť k tomu, aby ste sa cítili dobre. Stačí ak budete skutočne chcieť.

Pamätajte si, môžete dostať presne to, čo chcete. Môžete sa cítiť skvelo práve teraz.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup