Zárukou úspechu je iba tvrdá práca

V poslednej dobe sa neustále množia prípady, keď sa ľudia bez nejakého väčšieho talentu dokázali tvrdou prácou a disciplínou dopracovať k svetovému uznaniu. Práve veľká disciplinovanosť a drina je poznávacím znamením úspešných MMA zápasníkov, ktorí mnohokrát začínali v malých telocvičniach a teraz zápasia vo vypredaných halách pred desiatkami tisícok fanúšikov.

Z Česka, kde MMA nemá žiadnu veľkú tradíciu, sa do najprestížnejšej svetovej organizácie UFC pozrelo už niekoľko fighterov. Všetky ich spája predovšetkým obrovská oddanosť tréningu, ktorú si bežný človek ani nedokáže predstaviť.

K úspechu je občas samozrejme potrebné aj trochu šťastia, ale ani to vám následnú cestu za peniazmi a uznaním úplne neuľahčí. Príkladom môže byť šťastná výhra v online kasíne bez vkladu, ktorá vás bezpochyby poteší. Následne však rovnako budete musieť vystúpiť z komfortnej zóny, pretože cesta za úspechom je skrátka takmer vždy obtiažna.

Dokonca aj hranie na počítači nemusí byť vždy brané ako zábava. Svoje o tom vedia profesionálni hráči PC hier, ktorí sa na svetovú špičku museli prepracovať veľkou vytrvalosťou a disciplínou, ktorá nie je prakticky v ničom dlišná od už spomínaných profesionálnych športovcov. Výnimkou totiž nie sú ani dni, keď napríklad trénujú aj dvanásť hodín v kuse.

Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. | Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. | Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.