V každej firme sa hodí mať po ruke promo stánok. Či už k prezentácii, party pre zamestnancov a klientov, alebo ako predajný stánok.

Promo stánky, ktoré ponúka na svojom e-shope Expodom.sk firma MUTTON, urobia aj vašu firmu vždy pripravenou na to, aby sa ukázala v najlepšom svetle. Rozmery stanov sú 2×2 m, 3×2 m, 3×3 m, 3×4,5 m a 6×3 m. Stánky majú podobu veľmi stabilných nožnicových stanov. Jednoducho sa prevážajú aj prenášajú. Sú prispôsobené možnostiam rýchlej montáže aj demontáže, bez nutnosti veľkého montážneho tímu. Stany sa naviac dajú rôzne kombinovať a spájať do väčších celkov. Celková zastrešená plocha tak môže byť výrazne väčšia. Strecha je samozrejme nepremokavá, takže nie je len na efekt. Ochráni nielen pred pečúcim slnkom, ale aj pred dažďom.

Konštrukcia, ktorá niečo vydrží

Veľkým problémom rôznych stanov je nedostatočne pevná konštrukcia. Nožnicové stany od MUTTON majú hexagónovú konštrukciu a pevnú oceľovú a hliníkovú konštrukciu. Stánky sú preto pevné a bezpečné. Firma naviac zabezpečuje náhradné diely k stanom, takže akákoľvek porucha na konštrukcii je obratom vyriešiteľná za cenu náhradného dielu. Takto kvalitné stany nie sú len krátkodobou investíciou. Vašej firme vydržia mnoho rokov.

Stany s corporate identity

Pokiaľ ide o stan, nielenže si máte možnosť vybrať zo šiestich farieb, ale stan si môžete tiež nechať potlačiť. Či už na stan budete chcieť logo, alebo masívnejšiu reklamu, o všetko sa postarajú v MUTTON. Stan tak môžete mať na mieru.

Kde stany využijete?

Sú ideálne na prezentáciu do exteriéru aj do interiéru. Hodia sa na výstavy, veľtrhy, ale aj rôzne predajné akcie. Ani ako predajný stánok tieto stany nesklamú. Využijete ich na interných firemných akciách. S promo stanom vás blížiaci sa termín akcie nikdy nevyvedie z miery. Stan dokáže postaviť a zložiť ktokoľvek a odveziete jej v osobnom automobile. MUTTON k stanom ponúka aj vybavenie a príslušenstvo. Stany tiež nielen predáva, ale aj prenajíma.