Čo má spoločné čistenie fasád a vaše podnikanie? Ako môže čistá fasáda prilákať viac zákazníkov a zvýšiť tržby? Prečítajte si v našom článku.

Gastronomické prevádzky – prvý dojem je kľúčový

Predstavte si, že ste na dovolenke alebo na služobnej ceste v úplne cudzom meste. Prechádzate sa po uliciach a hľadáte miesto, kde si môžete vychutnať dobrý obed alebo večeru. Okolo vás je veľa reštaurácií, niektoré z nich pôsobia už na prvý pohľad nepríjemne, zatiaľ čo na iných vidieť, že sú starostlivo udržiavané. Ktorú reštauráciu by ste si vybrali? Pravdepodobne by ste uprednostnili tú, ktorá už zvonku pôsobí čistým a príjemným dojmom. Ak majiteľa nezaujíma, ako vyzerá exteriér jeho prevádzky, môžete očakávať čistý interiér, kvalitné jedlo a ochotný personál? Prvý dojem je dôležitý a fasáda tvorí väčšinu tohto dojmu.

Ak je fasáda vášho podniku znečistená, vyskúšajte profesionálne čistenie fasád a sami uvidíte, koľko nových zákazníkov navštívi vašu reštauráciu, bar, bistro alebo iné gastronomické zariadenie.

Čistá fasáda môže ovplyvniť aj počet rezervácií v ubytovacích zariadeniach

Podobný princíp sa uplatňuje aj pri ubytovacích zariadeniach. Keď hľadáte miesto, kam vyraziť na dovolenku, určite si ako prvé pozriete na internete fotografie viacerých ubytovacích zariadení. Ak na fotografiách uvidíte znečistenú fasádu a nie príliš lákavý exteriér, pravdepodobne budete veľmi silno zvažovať, či chcete stráviť niekoľko dní práve v takom zariadení. A s najvyššou pravdepodobnosťou budete pokračovať v hľadaní iného miesta.

Ak teda vlastníte ubytovacie zariadenie, čistá fasáda, ktorú uvidia potenciálni návštevníci už na spomínaných fotografiách, môže priniesť viac rezervácií a zákazníkov. Vyskúšajte profesionálne čistenie fasád pre svoj hotel, penzión alebo iné ubytovacie zariadenie.

Čistenie fasád je vhodné aj pre kancelárske a administratívne budovy

A čo kancelárske a iné administratívne budovy? Je vzhľad dôležitý? Samozrejme, že áno. Fasáda je prvou vecou, ktorú váš potenciálny klient, obchodný partner alebo nový zamestnanec uvidí, keď príde na stretnutie. A vašim cieľom predsa je zanechať dobrý prvý dojem. Preto je profesionálne čistenie fasád vhodné aj pre kancelárske a administratívne budovy, ako aj pre banky, poisťovne a ďalšie inštitúcie.