Každý z nás má nejaké ciele a samozrejme určite existuje pádny dôvod, prečo máte práve výzvy, ktoré máte. Sú tu na to, aby vás nakopli k rastu. Čím skôr to akceptujete, tým skôr sa cez ne prekúšete.

Získanie toho, čo chcete má množstvo foriem a zahŕňa množstvo možností. Vždy to totiž nie je len o tom, čo si myslíte, aj keď priznávam, že z veľkej časti to tak je. Existujú spoločné menovatele, ktoré zahŕňajú tých, ktorí vždy dosiahnu, čo chcú.

V podstate to nie je žiadna mágia. Je to len o prepojení sa s vašou osobnosťou, mať jasno v tom, čo chcete a chopiť sa akcie.

V dnešnom článku vám prinášam pár charakteristík, ktoré som identifikoval u ľudí, ktorí k sebe vždy dokážu pritiahnuť to, čo chcú a to bez nejakej väčšej námahy

1. Čestnosť

Nie je tomu ani tak dávno, čo som sa na vlastnej koži pokúšal otestovať zákon príťažlivosti úspechu. Začal som si predstavovať modré BMW, avšak akosi to nefungovalo. Neskôr som si, ale začal uvedomovať, že niečo vo mne nebolo úprimné. Hlboko v sebe som si uvedomoval, že ja vlastne nechcem BMW, dokonca som ani nejaké nepotreboval. Ak odhalíte vašu skutočnú vášeň a účel, napadnú vás oveľa viac mocnejšie veci a veľmi rýchlo tak zistíte, čo vlastne chcete.

2. Vďačnosť

Ak nie ste spokojní s tým, čo mate, pravdepodobne nebudete spokojní s ničím iným. Vďačnosť nie je niečo, čo sa dokáže vo vás prebudiť v priebehu noci. K tomuto treba pravidelne trénovať a snažiť sa to naučiť robiť podvedome. Zamyslite sa nad vecami, za ktoré ste vďační a myslite na ne tak často, ako sa len dá. Buďte vďační za to, čo máte a uvidíte, že časom získate oveľa viac.

3. Odhodlanie

Zákon príťažlivosti úspechu funguje oveľa lepšie, ak ste do niečoho zanietení celou svojou bytosťou. Keď som hrával poker, mal som pocit, že sa stále viac a viac dostávam do väčších problémov. Zarábal som síce peniaze, ale jediný, ktorý z toho profitoval som bol iba ja. Hneď ako som sa vydal druhou cestou, pomáhať druhým, začal som sa cítiť akoby som konečne prestal plávať proti prúdu. Robiť niečo z čoho majú osoh aj druhý je naozaj na nezaplatenie. Samozrejme, ako sa hovorí, každému podľa chuti. Niekto sa môže zamýšľať úplne inak, ale to sme my ľudia, každý sme jedinečný a iný.

4.Oddanosť

Ak chcete pritiahnuť na vašu stranu veci, ktoré sa snažíte získať, musíte byť pripravení chopiť sa akcie a ísť si za tým, aj keby vám čokoľvek stálo v ceste. Obvykle totiž neexistuje logická cesta ako získať to, čo chcete, preto v takýchto prípadoch odporúčam veriť vášmu vnútornému hlasu.

Spáľte všetky mosty. Spravte to alebo zomrite. Ak si nemôžete toto sami povedať, pravdepodobne nenasledujete svoju vášeň. Ak to nebudete brať seriózne, nikto vám ani nepomôže, pretože každému bude jasné, že ak sa na okolí zjaví ďalšia zaujímavá vec, preskočíte na ňu.

5. Odvaha

Ak chcete ísť správnou cestou, potrebujete trénovať vašu odvahu. Naše telo a myseľ majú radi veci, ktoré sú pohodlné, čo je dôvod, prečo je veľmi ťažké rásť a dostať sa cez pomyseľnú stenu strachu. Ak budete mať účel, všetko pôjde stranou a vy bezproblémov prekonáte všetok strach.

Strach tu bude vždy. Je to dobrá vec, pretože tvorí určitý filter, ktorý zastaví tých, ktorí neberú svoje ciele seriózne a s potrebnou oddanosťou.

Ak ste si vedomí, že ste na správnej ceste, potom neexistuje žiadny dôvod, prečo zastavovať.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup