Premýšľate nad tým, kto spoľahlivo a cenovo dostupne doručí váš balík? Vyberáte si medzi kuriérskymi spoločnosťami a porovnávate ich služby? Vyberte si spoločnosť, ktorá prepraví zásielky expresne, spoľahlivo a za dobrú cenu!

Potrebujete poslať balík na reklamáciu alebo prepraviť objemný tovar na palete? Spoločnosť 123kuriér sa o vaše zásielky alebo balíky postará efektívne. Vybaví klasické zásielky, ktoré vážia do 50 kg a považujú sa za balíkovú prepravu, rovnako tak pristupuje spoločnosť aj k paletovej preprave. Pokojne využite na doručenie vašej bielej či čiernej techniky, objemného nábytku, stavebného tovaru, batožiny a mnohých iných typov tovaru, spoločnosť s profesionálnymi skúsenosťami v oblasti prepravy zásielok rôznych druhov a veľkostí. Konkrétne pre balík platia nasledovné maximálne rozmery: šírka 80 cm, výška 60 cm a dĺžka 200 cm. Pri paletovej preprave môžete prostredníctvom spoločnosti 123kuriér prepravovať zásielky s maximálnou dĺžkou 3 m a výškou 2,2 m.

Nie je kuriér ako kuriér, stavte na kvalitu

Spoločnosť 123kuriér zabezpečí prepravu zásielky vďaka jednoduchému online objednávkovému systému. Z pohodlia domova tak zadáte adresy vyzdvihnutia zásielky a jej doručenia, vpíšete do objednávkového formulára jej rozmery a bude vám vygenerovaná cena prepravy. Tú zaplatíte cez platobnú bránu 24pay platobnou kartou alebo prostredníctvom internetbankingu. Po úspešnom zadaní objednávky vašu zásielku na druhý pracovný deň kuriér vyzdvihne. Dôležité je, aby na adrese doručenia bola osoba, ktorá balík prevezme a podpíše prebratie zásielky. V cene prepravy máte automaticky dva pokusy o doručenie.

Posielajte zásielky aj do Čiech alebo Poľska

Ako? Na stránke 123kurier.sk vyplníte objednávkový formulár v sekcii „Vypočítať dopravu“. Vyberiete si krajinu vyzdvihnutia a krajinu doručenia, po vpísaní presných rozmerov vám bude vygenerovaná cena za prepravu, ktorú je potrebné uhradiť pre úspešné objednanie kuriéra. Ten zásielku vyzdvihne nasledujúci pracovný deň a za 48 až 72 hodín bude zásielka na vami zadanom mieste doručenia. V ostatných európskych štátoch vám pomôžeme doručiť zásielku pomocou našich zahraničných partnerov.

Ako zásielku pripraviť pred prepravou?

Vždy prispôsobte obal váhe a charakteru vašej zásielky, aby sa počas prepravy nepoškodila. Kým balík príde na vami zadané miesto doručenia, prechádza vozidlom, depom a nachádza sa medzi ostatnými zásielkami, takže by mal byť starostlivo zabalený a pripravený na cestu. Ak chcete vedieť, kde sa váš balík aktuálne nachádza, stačí si pripraviť číslo zásielky a informovať sa e-mailom alebo priamo telefonicky. Rýchle dodanie a profesionálny prístup – to je 123kuriér, spoločnosť s bezkonkurenčnými cenami a službami, na ktoré sa môžete spoľahnúť!

Ak potrebujete lepiace pásky, navštívte e-shop spagaty.sk.