Ako zistíte, kedy skutočne počúvate vašu intuíciu? Ako spoznáte, že je niekedy vaša intuícia zlá? Ona totiž nie je skutočne zlá, to len nám ľuďom chýba niečo, čo by ju podporilo. Ja nerátam, že moja intuícia bude robiť rozhodnutia za mňa, ale ak sa rozhodne mi s tým pomôcť, nebudem namietať.

Osobne považujem intuíciu hlavne za nástroj, ktorý vás uvrhne do pokušenia. Intuícia vám radí a dokopáva k vyhľadávaniu nových vecí, ktoré majú vplyv na vaše city a myšlienky. Čím bude vaša myseľ jasnejšia, tým bude pre vás jednoduchšie prijímať intuitívne rady, inšpiráciu a všetky tie super veci spojené s vašim duchovnom. Skutočne ich nepovažujem za nič ezoterické. Sú to jednoducho nástroje, ktoré mi pomáhajú žiť môj život. Mnoho ľudí sa obáva práve tohto faktu, že intuícia má niečo spoločné s duchovnom. Skvelá vec je, že vy sa na to nemusíte vôbec pozerať z tohto pohľadu. Aby sme dali veci na pravú mieru, prinášam vám nástroje, ktoré produkujú výsledky. A o to predsa ide!

Teraz vám ponúkam 4 tipy, ktoré vám pomôžu zlepšiť vašu intuíciu:

Trpezlivosť

Často mávam sklon náhliť veci. Chcem, aby sa výsledky dostavili okamžite, preto byť trpezlivý, je niečo, s čím mám obrovské problémy. Ak sa však dokážem naučiť trpezlivosti ja, som si istý, že vy to dokážete tiež. Pokiaľ budete veci náhliť, často sa stane, že prehliadnete veľa dôležitých faktorov, čo prirodzene vedie k zablokovaniu vašej intuície.

Počúvajte

Intuitívna rada môže prísť v rôznych formách. Môže to byť reklama v televízií alebo jednoducho len vták letiaci ponad vašou hlavou, ktorý vo vás vzbudí nejakú významnú myšlienku. Možnosti sú nekonečné. Ak sa vaša myseľ stane viacej otvorenejšia a vnímavá, uvidíte viac a viac intuitívnych signálov. Avšak buďte v strehu, pretože je predstava a realita sú dve rozdielne veci.

Nájdite správny signál

K tomu, aby ste pridali do vašej intuície trocha viac dôveryhodnosti, nájdite si takzvaný osobný potvrdzovací signál. Mám dva veľmi základné signály, na ktoré sa veľmi spolieham. Prvý signál je prebehnutie zimomriavok po mojom tele a ten druhý má za následok, že sa ma zmocní skvelý pocit. Napríklad, ak hľadám byt. Je možné, že sa pozriem na obrázok toho bytu a náhle mi prebehnú po tele zimomriavky sprevádzané množstvom skvelých pocitov. Pre mňa je to signál, ktorý mi hovorí, že na tento byt by som sa mal pozrieť oveľa podrobnejšie, pretože je naozaj zaujímavý.

Meditácia

Ako ste si už pravdepodobne všimli, naše pocity a myšlienky môžu byť veľmi rýchlo prekazené rôznymi správami, ktoré dostávame. To je čas, kedy prichádza na rad meditácia. Začnite deň s 10-15 minútovou meditáciou, ktorá vám prečistí vašu myseľ a pripraví vás na nástrahy nového dňa.

A ešte rada na záver:

Sledujte a zapisujte

Všetci sme určitým spôsobom jedineční, preto je prirodzené, že naša intuícia bude jedinečná tiež. Je jasné, že u vás sa budú vaše signály prejavovať úplne inak. Nezistíte to však dovtedy, kým nezačnete počúvať vaše telo a nebudete vnímať okolie.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup
ZDIEĽAŤ
Predchádzajúci článokSila slov
Ďalší článokAko si nájsť lásku v práci
Naše myšlienky rozhodujú o našom postoji, náš postoj rozhoduje o našich činoch a naše činy rozhodujú o našom živote!