Väčšina záujemcov si pri hľadaní nového auta dôkladne pripraví svoje najdôležitejšie požiadavky. Pre niekoho to je cena, pre iného bezpečnosť. Všetci však máme niečo spoločné – vždy chceme to najlepšie. Kedy sú však ojazdené autá pre vás lepšou možnosťou ako nové? Vtedy, keď sú pre vás zásadné práve tieto kritériá.

1. Cena

Všetci sme limitovaní rozpočtom, zatiaľ čo niekto si za 8 000 eur kúpi iba disky, iný má túto sumu na celé vozidlo. Práve ojazdené autá sú skvelým variantom, keď hľadáte výborný pomer cena/kvalita. Ak sa obávate o skutočný stav starších automobilov, navštívte autorizovaného predajcu, ktorý ručí za ich dobrú funkčnosť a často práve u neho nájdete autá, ktoré boli ako nové kúpené na Slovensku. 

2. Vyššia úroveň

Keby ste s rozpočtom 10 000 eur siahli po novom aute, zrejme by bolo v štandardnej výbave a išlo by o model z nižších tried. S rovnakou sumou však dokážete získať ojazdené auto v prémiovej výbave a pokojne od popredných svetových výrobcov. Ak je pre vás dôležitá kvalita a veríte, že vami vybraná automobilka poskytuje kvalitu trvácnu, staršie vozidlo vám ju ponúkne. 

TIP: Cestovný príkaz

3. Spoľahlivé technológie

Čím viac moderných technológií nájdete vo vozidle, tým viac možností na prípadnú poruchu. Ak ste fanúšikom menšieho počtu bezpečnostných systémov či asistentov a spoliehate sa najmä na svoje schopnosti, v ponuke ojazdených vozidiel nájdete viac možností, ktoré spĺňajú vaše požiadavky.

4. Nestráca tak rýchlo hodnotu

Zveličene sa hovorí, že nové vozidlo stratí tretinu svojej hodnoty hneď potom, ako s ním opustíte brány predajne. Keď si kúpite ojazdené auto, jeho cena ani po tisícoch najazdených kilometrov tak rapídne neklesá. A v prípade, že by ste sa ho rozhodli predať, stále získate zaujímavú čiastku. 

5. Predvádzacie vozidlá

Medzi ojazdené autá patria aj predvádzacie vozidlá, ktoré patria medzi najžiadanejšie kúsky v tejto kategórii. Ide o automobily, ktoré používali autorizovaní predajcovia na prezentačné účely, majú najazdených najčastejšie do 30-tisíc km a bývajú to zväčša obľúbené modely s veľmi dobrou výbavou. Cena takéhoto auta je v porovnaní s novým o 15 až 25 % nižšia. 

6. Auto máte okamžite

Ak siahnete po novom vozidle, musíte čakať, kým vám ho automobilka vyrobí podľa vašich požiadaviek. Ojazdené autá sú pripravené na predaj okamžite a môžete ich podrobiť aj testovacej jazde. Ak patríte medzi netrpezlivých alebo potrebujete automobil okamžite, kúpa staršieho vozidla vaše problémy vyrieši.

Sú tieto požiadavky pri rozhodovaní pre vás kľúčové? Ojazdené autá sú pre vás správnou voľbou.


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup