1. Robte veci, ktorých sa najviac obávate

Ak existuje nejaká vec, ktorá môže zmeniť vaše myšlienky rýchlejšie ako čokoľvek iné, tak je to postavenie sa strachu.

2. Stojte si za svojim 

S týmto má problém väčšina ľudí. Po prvýkrát ako tak spravíte sa budete cítiť veľmi posilnení a vaše myšlienky o vás samých sa zmenia navždy.

3. Prestaňte rozprávať

Je skvelé byť aspoň na malú chvíľu ticho. Naše myšlienky sa začnú zaoberať vnútrom a my si tak začneme vyše vážiť samých seba.

4. Posilnite vaše silné stránky

Niekedy sa priveľmi sústredíme na posilnenie našich slabých stránok, a to práve vtedy, kedy by sme sa mali naopak zamerať na posilnenie našich silných stránok.

5. Na jeden deň sa vžite do kože slepého

Predstavte si aspoň na jeden deň, že ste slepí, navždy to zmení spôsob akým vnímate život.

6. Postavte sa každý deň na 5 minút zo stoličky

Budovanie sebadisciplíny je skvelý spôsob ako prevziať kontrolu nad vašou mysľou a myšlienkami. Ak sa len tak postavíte z vašej stoličky, vaša myseľ sa bude diviť, čo sa to do pekla deje. Naučiť vašu myseľ disciplíne je skvelý spôsob ako začať meniť váš život.

7. Tancujte keď ste sami

Tancovať len tak sám so sebou sa môže zdať zvláštne, hocikedy keď to robím vyzerám často ako pes, ktorý ma záchvat. Napriek tomu nevadí, je to totiž skvelý spôsob ako povoliť uzdu vašim zábranám.

8. Riskujte

Život by bol bez riskovania nudný. Spravte preto niečo, čo ste nikdy nechceli spraviť, pretože ste si mysleli, že by ste v tom neboli dobrí. Ak tak spravíte, totálne rozbijete všetky zábrany a dostanete sa za vašu takzvanú komfortnú zónu, a navždy zmeníte svoj život.

9. Rozprávajte sa s niekým cudzím

Opäť jedna z tých rád, ktorá vás bude nútiť vykročiť z vašej komfortnej zóny. Stačí iba povedať obyčajné ahoj cudziemu človeku. Aj takáto malá vec, môže mať obrovský dopad na váš deň a rovnako aj na deň osoby, ktorá vám povedala ahoj tiež.

10. Prestaňte sa stýkať s ľuďmi, ktorí vás ťahajú dole alebo vám neustále vytvárajú zlú náladu

Úprimne, odstráňte ich z vášho života. Nie ste im totiž nejako prospešní a rovnako tak ani oni vám. Iba vás ťahajú dole.

11. Verte si

Veľa ľudí sa domnieva, že ich život je predurčený a, že na ňom nemajú čo zmeniť. Absolútna sprostosť. Vy ste totiž jediná osoba, ktorá kontroluje vesmír, áno tak ako píšem, vesmír. Váš vesmír je odlišný od toho môjho, preto si ho kontrolujte. Myslite na to a začnite sa podľa toho chovať.

12. Dajte niekomu bezdôvodne darček

Väčšina z nás nakupuje darčeky iba pri špeciálnych príležitostiach ako sú narodeniny, vianoce a pod. Obdarujte niekoho len preto, že viete, že mu spravíte radosť.

13. Povedzte vašim kolegom alebo priateľom akí sú dobrí

Ak váš priateľ alebo kolega v práci spraví niečo dobré, nešetrite slovami chváli. Takéto slová pôsobia na druhých veľmi posilňujúco a dovoľujú im cítiť sa lepšie.

14. Čítajte o úspešných ľuďoch

Ak chcete zmeniť váš život a vaše myšlienky, prečítajte si nejaký príbeh o ľuďoch, ktorým sa to už podarilo a použite ich ako návod.

15. Nasledujte váš inštinkt

Väčšina z nás si ani zďaleka nedôveruje tak, ako by sme si mali. Nasledujte preto viacej vaše inštinkty, dajte väčší dôraz na signály, ktoré vám dáva vaše telo a sledujte kam vás to zavedie. Možno zistíte, že váš mozog je po väčšine času v súlade so signálmi vášho telo.

 


Ako bude reklama vypadať?
-
Chcete tu reklamu len za 150 CZK?
Zobraziť formulár pre nákup